dilluns, 4 d’abril del 2011

Exposició "RuAdaRo" a la Nau Ivanow


Des de l'1 d'abril i fins al 29, podeu anar a visitar a la Nau Ivanow (a tocar del barri de Navas, al C/ Hondures 28 - 30) l'exposició de fotografia de Maria Pérez Santafè, sobre el carnaval de Platja d'Aro i que té com a títol "RuAdaRo".

L'entrada és gratuïta, i l'horari és els dilluns de 17 a 19h i de dimarts a divendres, de 17 a 20.30h.

"El Carnestoltes és una festa de llum, colors, alegria, una festa en què la gent surt al carrer a divertir-se i deixa la vergonya a casa. La rua de Platja d’Aro és la més important de la Costa Brava amb una participació de més de 70 comparses i prop de 2.000 participants. Per això Platja d’Aro ha estat inclosa com una de les ciutats carnavalesques del món.

Aquesta festa de colors ha motivat la meva creativitat en voler recollir i mostrar la gran varietat de contrastos de colors i textures. He volgut captar l’essència de la festa pel que fa a la pluralitat de la gent que hi participa, que el configuren com una de les manifestacions més importants de referència a Catalunya. El motiu del meu treball, 'RuaDaRo', és el de captar l'harmonia del color a la festa.”

Maria Pérez (Barcelona, 1981) és des d’octubre de 2009 membre de l'associació Photosagrera, grup organitzador d'una sèrie d'exposicions a la sala de Màquines de la Nau Ivanow. “Des de sempre he estat aficionada a la fotografia, he desenvolupat la tècnica de la fotografia en diversos cursos de perfeccionament, m'agrada seguir les tendències de la fotografia hiperrealista i de paisatge, he participat en exposicions col·lectives, a la Sagrera i a la sala d'exposicions del Club Natació de Sant Andreu. L’exposició 'RuaDaRo' és la primera que presento en solitari i de temàtica social.”

El grup de fotografia Photosagrera és una entitat sense ànim de lucre que promou activitats dirigides a tots els aficionats a la fotografia, en especial a totes les persones que es vulguin iniciar en el món de la imatge digital. L'objectiu del grup és crear un punt de trobada de la gent de la Sagrera aficionats a la fotografia, i en col·laboració amb les entitats del barri de La Sagrera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada