dilluns, 11 d’abril del 2011

1a Mostra d’Artistes de Navas


El proper dissabte dia 30 d’abril al mati, entre les 11h i les 13h al Pg. Maragall entre el el C/Trinxant i el Ptge Aloi tindrà lloc la 1a Mostra d’Artistes de Navas, impulsada des del pel Pla Comunitari de Navas.

Al llarg de diverses carpes hi haurà exposicions de diferents artistes del barri (de la Parròquia, de l’Associació de Veïns del barri de Navas…) i, a més a més, hi haurà un esmorzar a càrrec de nois i noies del Centre Obert Don Bosco i de la participació del Menjador Social.

Amb motiu de la recent festivitat de Sant Jordi també s’aprofitarà per fer exposició d’art literari, amb la mostra de textos de Sant Jordi per part de les escoles Octavio Paz i Juncadella i del Centre Obert Don Bosco. Naturalment no hi faltarà la venta i l’intercanvi de llibres i una petita mostra de la història i identitat del barri.

Amb tot, els artistes de Navas us volen convidar a passar un matí ben creatiu!

Organitzen:

EIX MARAGALL & NAVAS; ESCOLES I AMPAS OCTAVIO PAZ I EMILI JUNCADELLA, CENTRE OBERT DON BOSCO; AVV DEL BARRI DE NAVAS, CASAL DE LA GENT GRAN DE NAVAS; MENJADOR SOCIAL; PARRÒQUIA SANT JOAN BOSCO.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada