dilluns, 15 de març del 2010

BCN en marxa

El passat dissabte 6 de març, es va donar el tret de sortida al programa "BCN en marxa", gràcies al qual tots els veïns i veïnes dels deu districtes de la ciutat poden conèixer de primera mà les obres que s'hi realitzen. Es tracta de deu rutes, una per cada districte, en autocar i amb guia, que tenen com a punt comú la Sagrera, on s'explica el projecte de l'Alta Velocitat i es visita una exposició. Si us hi voleu apuntar per a properes setmanes, ho podeu fer a través del 010.

Al nostre Districte ja s'han fet dues primeres excursions que han estat de prova, per veure què s'havia de millorar, i els participants han estat persones vinculades a entitats dels districtes. A partir de la propera setmana seran obertes.

El recorregut al Districte de Sant Andreu comença a les 10h al davant de la porta de l'antiga fàbrica de la Fabra i Coats, que ara s'està reconvertint en equipaments ciutadans. La primera etapa consta d'una visita guiada per la fàbrica, amb una explicació del que s'hi farà i veient la Nau Central (Fàbrica 1) i l'edifici de les calderes.

La segona etapa és una visita al Canòdrom. Durant les primeres setmanes, però, s'haurà de veure des de fora pel risc que suposen les obres. Tan bon punt acabin, el circuit entrarà al seu interior.

Finalment, i com a tots els districtes, l'autocar porta el grup a l'Oficina d'ADIF a la nova estació de l'AVE de La Sagrera, on es poden veure les maquetes de com quedaran les obres i de la tuneladora, i també es projecta un vídeo amb tot el desenvolupament d'aquesta enorme obra.

L'autocar torna a la Fabra i Coats per deixar els visitants al lloc on els havia recollit. La durada total del circuit és d'unes 3h.

Per més informació, podeu visitar l'espai web http://www.bcn.cat/enmarxa/ca/welcome.html.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada