divendres, 12 de març del 2010

Part de la Meridiana restarà tallada, a la Sagrera, per la nova estació de rodalies

Aquest cap de setmana, els vehicles d'entrada a Barcelona seran desviats pels carrers Concepción Arenal, Espronceda i Navas de Tolosa

El motiu és que caldrà ubicar al mig de l'avinguda dues grans grues que han de col.locar 32 bigues de 14 metres de longitud per a cobrir les rampes d'accés a la nova instal.lació ferroviària

De dissabte dia 13 de març a les 08.00 hores fins diumenge dia 14 de març a 15.00 hores, la Meridiana queda tallada en els carrils d'entrada per causa de les obres en curs per la nova estació de Renfe de Sagrera. El trànsit serà desviat des de Meridiana pel carrer de Concepció Arenal fins als d'Espronceda o Navas de Tolosa per a poder reprendre la Meridiana. Els carrils de sortida de Barcelona en principi no s'alteren.

En aquest cap de setmana, es treballarà en horari diürn i nocturn, també quedaran afectades les línies B-22 i 62 de TMB, i es prohibirà el gir cap a l'esquerre de la circulació que surt del c. Pegàs cap a la Meridiana.

Dintre dels treballs de construcció de la nova estació de rodalies Sagrera - Meridiana es presenten els treballs de col.locació de 32 bigues d'uns 14m de llarg i de 600 plaques de 2,20mx1,00m, i que han d'estar posades abans del tall ferroviari previst per al proper dia 29 de març (i que comportarà un sistema de bus llançadora entre les estacions del Clot i Sant Andreu Arenal).

Per realitzar els treballs de col.locació de les bigues és necessari utilitzar una grua de gran tonatge i transports especials pel subministrament dels contrapesos de la grua i les bigues (per les plaques s'utilitzarà una grua de menor tonatge). En una segona fase, una vegada realitzat el tall ferroviari del 29 de març de 2010, serà necessari col.locar unes bigues metàl.liques de major longitud.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada