divendres, 15 d’abril del 2011

Procés de matriculació escoles bressol municipals

Aquests dies ha començat el període de portes obertes i posterior matriculació a les escoles bressol municipals de la ciutat. El procediment ordinari és recollir la sol•licitud a qualsevol de les escoles i lliurar-lo després en la que s'escolli com a primera opció. Però que passa amb l’escola bressol els Patufets de Navas, que encara està en construcció?

Tal com s’ha anat informant, recordar que aquesta escola bressol de 81 places obrirà les seves portes cap a febrer de 2012. I en aquest cas, la inscripció pel curs que ve es podrà fer a dos llocs: a la Farinera del Clot o al Punt d’Atenció del IMEB (on es pot lliurar la sol•licitud de qualsevol escola bressol de la ciutat, estigui ja en funcionament o sigui nova) a la Pl. Espanya.

Si voleu més informació, podeu consultar la web de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona: http://w110.bcn.cat/portal/site/Educacio

2 comentaris:

  1. Les persones que teniem adjudicada una plaça l'Ajuntament ens ha donat amb la porta els nassos,aquest curs han dit que no l'Obriran

    ResponElimina
  2. Gràcies per aquesta informació. Des del Grup Municipal Socialista de Sant Andreu estem treballant per saber els motius reals pels quals no volen obrir l'escola bressol, ja que l'anterior equip de govern ho va deixar tot enllestit perquè pogués obrir en la data fixada, que era a inicis de l'any 2012.

    Quan tinguem més inofrmació la farem arribar.

    ResponElimina