dilluns, 20 de desembre del 2010

Resum Consell Veïnal (I)

El dimecres passat es va celebrar una nova reunió del Consell Veïnal del barri de Navas, un òrgan participatiu amb els representants de l’Ajuntament (Regidora del Districte, conseller del barri, tècnics), en el què el fem balanç de la situació del barri, tot establint un diàleg amb els veïns per conèixer les problemàtiques i donant resposta en la mesura del possible.



En aquesta sessió es va explicar l’acció de govern a Navas, tot el que s’ha fet durant aquests anys. En aquest sentit, destacaria l’inici de les obres dels equipaments als terrenys de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil (centre cívic, guarderia, pàrquing, pisos de protecció oficial i placeta), la urbanització dels carrers Biscaia, Bofarull i Mallorca i les obres del pàrquing de la Mainada (actualment aturades per manca de finançament de l’empresa constructora). A més, en previsió de futur, l’Ajuntament ja ha expropiat dues de les quatre naus industrials del carrer Espronceda, que ens permetrà garantir terrenys pels equipaments de futur.



En quant a millores en mobilitat, s’ha implantat l’Àrea Verda per facilitar l’aparcament, s’ha inaugurat una nova estació de la L9 al carrer Felip II, es van instal•lar l’ascensor i les escales mecàniques a la parada de metro de Navas i estan a punt de finalitzar les obres del nou intercanviador de RENFE a la Meridiana (que s’inaugurarà aquest mes de gener).

També es va informar dels nous equipaments que, tot i no ser del barri de Navas, donen servei als nostres veïns i veïnes. Així, destaquen la construcció dels equipaments d’Alchemika (biblioteca, residència i centre de dia de gent gran, escola bressol i un casal de barri), el nou CAP del Guinardó, que servirà per descongestionar l’actual CAP Maragall, i la inauguració del nou hospital de Sant Pau, el de referència del barri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada