dimarts, 16 de novembre del 2010

El Pla Comunitari de Navas estrena pàgina web



El Pla de Desenvolupament Comunitari del barri de Navas ha donat un nou pas amb la creació de la seva pàgina web, http://placomunitarinavas.org/, amb la qual pot mantenir informats a tots els veïns i veïnes de les activitats que està desenvolupant. Aquí trobareu, a més, informació sobre el barri, les seves entitats i la possibilitat de participar en l'elecció del logo del Pla.

Aquest Pla es va iniciar l’any 2009 gràcies a la iniciativa de l’Associació de Veïns del Barri de Navas i la Parròquia Sant Joan Bosco. La primera tasca que va realitzar va ser l’elaboració d’un diagnòstic del barri per comprovar les necessitats reals. Aquest estudi es va iniciar el novembre del 2009 i es va acabar l’abril del 2010, essent presentat el 27 d’abril del 2010 al Casal de la Gent Gran.

Des del maig del 2010 s’està treballant en l’aplicació del pla, amb el suport i el seguiment del Grup d’Entitats Promotores (l’Associació de Veïns, la Parròquia St. Joan Bosco i el Casal de la Gent Gran), que es reuneix mensualment amb la Comissió Tècnica (configurada per Ajuntament i Generalitat) per tal de veure el procés i les accions que es van duent a terme.

Com ja sabeu, la darrera activitat realitzada va ser la castanyada, on van participar diferents entitats del barri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada