divendres, 26 de novembre del 2010

El Consell Escolar del CEIP Octavio Paz rep la Medalla d’Honor de la Ciutat


El passat dimecres 24 de novembre l’Alcalde de Barcelona va fer entrega al Saló de Cent de les Medalles d’Honor de la Ciutat, una distinció creada el 1997 amb motiu del centenari de les agregacions dels municipis de l'entorn a Barcelona. És una distinció que vol fer un reconeixement a tots els que han contribuït al desenvolupament d'una consciència ciutadana i han destacat en la defensa de Barcelona, així com per les seves virtuts i valors cívics. Els guardonats ho són per la seva trajectòria i també com a símbol i com a representants d'una ciutadania compromesa amb els valors de la solidaritat, la convivència, el desenvolupament sostenible, el diàleg i la cultura de la pau.

Enguany han estat 25 les entitats i persones que han rebut aquesta medalla, i entre les que voldria destacar la que s’ha donat a una entitat del nostre barri, el consell escolar del CEIP Octavio Paz, al qual se l’ha reconegut el seu model educatiu ferm, inclusiu i basat en la transmissió de valors solidaris. L'escola, en funcionament des de fa 15 anys, desenvolupa un projecte d'intercanvi cultural amb la ciutat mexicana de Xalapa.

Actualment, el CEIP Octavio Paz té 216 alumnes, un 70% dels quals són immigrants. El projecte educatiu que du a terme és el resultat de la feina en equip. Des d’aquí els vull transmetre la meva felicitació, tot esperonant-los a continuar treballant en la mateixa direcció.

(en la fotografia, recull el guardó Elías Vera Gormaz, Cap d’Estudi del CEIP Octavio Paz)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada