dimecres, 10 de febrer del 2010

Explicació del darrer Consell de Barri (1a part)

El passat 26 de gener es va celebrar un nou Consell de Barri de Navas, l’òrgan de participació creat per tal d’informar de tot el que s’està fent al barri, així com recollir les demandes dels veïns i donar resposta.

En primer lloc es va explicar l’estat de les obres de la Caserna de Navas. El El passat mes de novembre l’Alcalde Jordi Hereu va posar la primera pedra de l’edifici d’equipament i una setmana més tard van començar les obres on s’està treballant a tot ritme. La previsió és que a finals de l’any 2011 estiguin ja finalitzats.

A continuació es va explicar que les obres que s’han realitzat al Carrer Bofarull, Biscaia i Trinxant, les quals ja estan finalitzades. Actualment queda pendent el tram de Biscaia entre Concepción Arenal i Juan de Garay quan serà reurbanitzat quan finalitzi l’aparcament de la plaça de la Mainada. A més, està pendent l’inici de les obres de reforma del carrer Sant Antoni Maria Claret.

Respecte al pàrquing de la Plaça de la Mainada, a aquest només li manca l’autorització d’ocupació de la via pública. En quant disposin d’aquesta autorització començaran obres, primer amb el desviament de serveis, i posteriorment amb les excavacions i les obres més pròpiament dites. Per tant, es posarà en marxa en poques setmanes una obra que tindrà un impacte important per a la millora de l’aparcament a la part de dalt del barri.

En el següent post del Blog faré cinc cèntims de les explicacions que es van donar del Mercat de Felip II, les obres de l’AVE, la futura estació del metro de la línia 9, el Pla Comunitari i l’operatiu realitzat a la zona de Ferran Reyes i altres carrers del voltant on existeixen problemes de convivència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada