dijous, 19 de novembre del 2009

Primera pedra dels futurs equipaments de Navas!


Ahir al matí l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i la regidora del Districte, Gemma Mumbrú, van posar la primera pedra dels equipaments que es construiran al barri de Navas. Després de molts anys de reivindicacions, es va donar el tret de sortida dels equipaments que es construiran a l’antiga caserna de la Guàrdia Civil, molt necessaris i imprescindibles pel futur del barri.

Aquesta construcció, en un solar de 3.000 metres quadrats situats entre els carrers de Navas i d’Indústria, es traduiran en 76 pisos amb serveis per gent gran i 78 de lloguer social per a joves, la construcció dels quals acabarà al 2011 i començaran a ser habitats a partir del 2012. La superfície d’aquests habitatges oscil•la entre els 40 i 46 metres quadrats útils, i comptaran amb serveis com sales polivalents, espai de biblioteca, dues terrasses comunitàries, sala per aparcar bicicletes i bugaderia.

A més dels habitatges, també es construirà una guarderia municipal, un aparcament de dues plantes per 199 cotxes i 45 motos, una plaça interior i un centre cívic. Aquest serà un espai de dues plantes, on s’ubicarà l’Associació de Veïns i on totes les entitats del barri i els veïns i veïnes podran utilitzar obertament.

Aprofitant aquest esdeveniment, l’alcalde de Barcelona va fer una visita al barri. Així va estar tot el matí visitant les entitats i equipaments de la zona, a més de conèixer de primera mà, parlant amb els veïns, les problemàtiques que existeixen.

1 comentari:

  1. voleu dir que tot plegat no està massa atapeït, el barri no té espais verd amplis on la gent hi pugui passejar. La plaça de la mainada tancada, la plaça de les habaneres tancada, la plaça Maragall a mitges només en queda la plaça de l'església de Sant Joan Bosco. És un barri on no dona gust passejar enlloc, molts metros, autobusos, etc però pocs espais per passejar, seire i prendre l'aire.

    ResponElimina