dilluns, 16 de novembre del 2009

Celebrat un nou Consell de Barri de Navas

El passat dimarts 10 de novembre es va celebrar un nou consell de barri. En aquest Consell va ser escollit com a vicepresident al Miguel Àngel Calabria, rector de la Parròquia de Sant Joan Bosco. El Miguel Àngel és una persona molt coneguda al barri gràcies a la important tasca social que realitza, i així ho demostra el fet que totes les entitats li van donar el seu suport.

Posteriorment a l'elecció del vicepresident, es va informar que aquest dimecres 18 a les 10:00 l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, vindrà al barri per posar la primera pedra dels equipaments de Navas. D'aquesta manera, s'inicien les obres d'uns equipaments llargament reclamats pel barri i que en un termini de dos anys seran realitat.

A més, es va explicar el funcionament del Pla Comunitari de Navas, un pla que servirà per dinamitzar el teixit associatiu i impulsar noves polítiques socials. Per acabar, es va donar resposta a les demandes de l'anterior consell de barri i es van recollir noves propostes dels veïns.

1 comentari:

  1. Hola Javier!
    primer de tot felicitar-te pel blog, és tot un exemple a seguir, tant de bó tots els consellers de barri es prenguessin tant en serio la seva feina.
    Jo he estat veïna de Navas durant uns 5 anys i he de dir que és un barri on m'he trobat sempre com a casa. Molts ànims amb tot el que esteu emprenent i sobretot amb el Pla Comunitari, és una eina molt potent!
    salut!

    ResponElimina