dilluns, 19 d’octubre del 2009

Restriccions al trànsit per obres de construcció de l'L9

El carrer d'Olesa es tallarà al trànsit de vehicles a partir de dimecres, 14 d'octubre, i durant quatre mesos aproximadament, a l'altura de la plaça de les Havaneres, entre els carrers de Biscaia i Concepció Arenal. Per garantir els desplaçaments en aquest punt, se senyalitzarà l'itinerari alternatiu habilitat, que discorre pel carrer de Navas de Tolosa i Juan de Garay. La línia d'autobús L-20 es desviarà també per aquests carrers.

Els treballs de substitució de la roda de tall de la tuneladora de l'L9 del metro a la Plaça d'Havaneres obligaran a tallar la circulació al carrer d'Olesa a l'altura d'aquesta plaça, entre els carrers de Biscaia i Concepció Arenal, a partir de dimecres vinent, 14 d'octubre, i durant un període de quatre mesos aproximadament.

Durant aquest temps, al carrer d'Olesa, entre Passeig Maragall i el carrer de Jordi de Sant Jordi, s'habilitarà un doble sentit de circulació per facilitar l'accés als veïns.

L'itinerari alternatiu es farà pel carrer de Navas de Tolosa i Juan de Garay, que es farà de doble sentit de circulació entre Navas de Tolosa i Biscaia i es canviarà el seu sentit actual entre els carrers de Biscaia i Concepció Arenal. A causa d'aquest canvi de sentit, l'accés a Juan de Garay es farà pel carrer de Concepció Arenal circumval·lant la plaça Mainada.

La línia d'autobús L-20 també es veurà afectada per aquest tall. Així, la parada d'autobús situada al carrer d'Olesa entre Navas de Tolosa i passatge d'Artemis es traslladarà al passeig Maragall entre Trinxant i Navas de Tolosa. La parada situada al carrer d'Olesa entre Campo Florido i Concepció Arenal, es reubicarà al carrer de Felip II entre Olesa i Juan de Garay. Per a facilitar la mobilitat dels vianants, se senyalitzaran els encaminaments habilitats en el carrer d'Olesa per evitar la zona d'obres.

El tancament d'aquest tram del carrer d'Olesa a la plaça de les Havaneres permetrà dur a terme els treballs de substitució de la roda de tall de la tuneladora. Un cop acabades les tasques de manteniment, aquesta tuneladora farà l'excavació del túnel de l'L9 del metro entre la Plaça d'Havaneres i l'estació de Mandri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada