dimarts, 13 d’octubre del 2009

Participa en el gran recapte d'aliments!


Els 40 mercats de la xarxa municipal són alguns dels punts on dirigir-se per participar a la primera edició del gran recapte d'aliments a tot Catalunya organitzat pel Banc dels Aliments. Del 13 al 17 d'octubre té lloc aquesta iniciativa que pretén eradicar la fam i la pobresa que tenim tan a prop.

Coincidint amb el Dia Mundial de l'Alimentació, el 16 d'octubre, i el Dia Internacional de l'Eradicació de la Pobresa, el 17 d'octubre, la Fundació Banc dels Aliments posa en marxa la primera edició del gran recapte d'aliments a tota Catalunya.

L'objectiu és aconseguir la implicació de la població per recollir aliments arreu de Catalunya, del 13 al 17 d'octubre. Es vol així potenciar la participació i sensibilització de la gent i contribuir a eradicació de la fam de col·lectius en situació de pobresa extrema.

Punts de recollida

Els 40 mercats de la xarxa municipal són alguns dels punts on els ciutadans poden portar els aliments per participar en el recapte. En cada un dels mercats s'habilitarà un espai especial per facilitar la recollida d'aliments.

En concret, la campanya demana que es donin aliments com arròs, pasta, llegums seques, oli o conserves. Són aliments d'alt valor nutritiu que normalment els Bancs dels Aliments no reben de les empreses i institucions perquè la seva durabilitat no genera excedents.

Aquesta iniciativa solidaria compta amb la col·laboració altruista de personatges com Joan Manel Serrat i Ismael Prados.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada