dilluns, 14 de setembre del 2009

Nou Punt d'Informació Juvenil a Sant Andreu


Sant Andreu compta, des d'aquest mes de setembre, amb un nou Punt d'Informació Juvenil. Està ubicat al Centre Garcilaso, al carrer Joan de Garay, 116, al barri de la Sagrera.
Aquest servei és un eix transversal d'actuació amb joves, que disposa d'una àmplia oferta de serveis i una programació dirigida específicament als joves.

El PIJ té com a finalitat gestionar informació, per tal d'oferir serveis d'exposició i d'orientació informativa i, si s'escau, d'assessorament per dotar la persona jove d'aquells recursos informatius que li són necessaris per tal de poder desenvolupar qualsevol activitat que sigui del seu interès.

Àmbits d'intervenció
Els recursos informatius d'un PIJ abasten els diversos àmbits temàtics que són de principal interès per a la gent jove: treball, formació acadèmica, formació no reglada, habitatge, salut, cultura, participació i associacionisme, oci i lleure, mobilitat i cooperació internacional, medi ambient i sostenibilitat, i turisme.

Serveis

Els PIJ ofereixen una sèrie de serveis que van des de la difusió informativa a través de taulers d'anuncis, materials de consulta, expositors, Internet, etc, fins a l'assessorament per part d'un professional especialista en una temàtica concreta, passant per l'orientació informativa i les tramitacions senzilles i adreçades a joves.
Els destinataris de les activitats del punt són els joves, entre els 15 i els 29 anys principalment, tot i que els PIJ tenen vocació universal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada