dilluns, 6 de juliol del 2009

Temps de barri segueix obrint patis al juliol

Els patis de les escoles que participen en el programa "Temps de Barri, temps educatiu compartit" es mantindran oberts durant el mes de juliol. D'aquesta manera, l'Ajuntament continua fent realitat una plaça nova a prop de casa perquè els infants tinguin temps per jugar i els pares i mares disposin de temps personal.

Dins d'aquest programa participa el CEIP Pompeu Fabra, al Carrer Olesa 19. L'horari que està obert el pati és de de dilluns a divendres de 18 h a 21 h i els dissabtes d'11 h a 14 h i de 16 h a 19 h.

"Temps de barri, temps educatiu compartit" és un programa impulsat des de l'Ajuntament de Barcelona per la regidoria dels Usos del Temps, l'Institut d'Educació i els districtes, amb col·laboració de la Fundació Jaume Bofill que permet a les famílies gaudir i compartir un temps plegats a prop de casa, participant en activitats educatives i lúdiques després de l'horari lectiu i en caps de setmana a les escoles del barri.

Les activitats programades són obertes a tothom, independentment que pertanyin a l'alumnat del centre escolar, contribuint així a fomentar la cohesió social, les relacions intergeneracionals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada