dimecres, 22 de juliol del 2009

Sant Andreu presenta la Campanya 'Junts Sumem' de suport als punts de distribució d'aliments


L'objectiu és fer costat a la tasca social i humanitària que desenvolupen els Bancs d'Aliments del districte. Dels tres que hi ha en total, a Navas tenim el de la Parròquia Sant Joan Bosco.

Es tracta, doncs, d'informar el veïnat sobre què són els Bancs d'Aliments, com funcionen, què es pot aportar, com es pot col.laborar i la seva distribució territorial al districte de Sant Andreu.

La Campanya vol ser un reclam per tal que els veïns i les veïnes de Sant Andreu coneguin la funció que realitzen els Bancs d'Aliments, la realitat social a què donen resposta, i com es pot col.laborar solidàriament amb les entitats que fan part del Consell de Solidaritat del districte.

A més, la Campanya, inclou altres iniciatives, com ara la passada Mostra d'Entitats de 2009, que se celebrà els dies 13 i 14 de juny, al Parc de la Pegaso, sota el lema "Sigues Solidari: porta'ns quelcom de menjar envasat i fes la teva aportació als Bancs d'Aliments del Districte".

Per tal de contactar amb els Bancs d'Aliments del Districte de Sant Andreu, les persones interessades poden adreçar-se entre altres a les entitats i telèfons que segueixen:

. Parròquia de Sant Pacià 93 346 44 04

. Parròquia de Don Bosco 93 408 29 10

. Parròquia de Crist Rei 93 352 46 59

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada