dimarts, 5 de maig del 2009

Festa Major de Navas 2009

Des del divendres dia 8 de maig fins al diumenge 17 el nostre barri estarà de festes. Un any més, la Comissió de Festes ha organitzat tot un seguit d’actes que durant tota la setmana ens entretindrà a petits i grans. El tret de sortida serà amb el tradicional sopar de la Nit de Navas al restaurant “Umei Te”, on a més hi haurà ball amb el Teclista Eu. Ja el dissabte, a les 9 del matí hi haurà la traca d’inici de festa, a les 11 el Cercavila i el Pregó, a càrrec de l’Antoni Jerez, President de la Comissió de Festes, el Sr. Joaquim Casanova, Dtor de l’IES Joan Fuster i la Ima. Gemma Mumbrú, Regidora del Districte de Sant Andreu.

A partir d’aquí hi haurà actes com la Nit Jove i el Ball Popular el dissabte a la nit, activitats dels Mossos d’Esquadra el diumenge al matí, l’actuació de Gospel a la Parròquia el dilluns, el correfoc i sopar popular del divendres 15. A més, el dissabte 16 a les 9 h. el club de petanca Ràpid Bosco farà una sardinada a la Plaça Ferran Reyes i a la nit la Unió de Botiguers organitza una botifarrada i ball. Finalment, les festes s’acabaran el diumenge 17 hi haurà el Castell de Focs a la pistes de petanca.

Per tenir el programa complet de festes adreceu-vos a l’Associació de Veïns de Navas, al carrer Biscaia 402. També podeu consultar aquest blog ja que aniré penjant els actes previstos per cada dia.

BONA FESTA MAJOR!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada