diumenge, 26 d’abril del 2009

Comença la reurbanització del Carrer Bofarull


Aquesta setmana han començat les obres al Carrer Bofarull, per tal de millorar-ho i donar més espai per als vianants. Aquesta reforma, que havia estat molt reclamada pels veïns del barri i es va incloure al Pla d’Actuació del Districte, s’ha pogut avançar gràcies al “Plan Español para el Estímulo de la Econonomía y el Empleo” (conegut com a Pla Zapatero).
Aquest Pla dona nous recursos econòmics als municipis per estimular l’obra pública i fomentar la creació de nous llocs de treball. El projecte del Carrer Bofarull consisteix en la creació d’un vial d’un sol nivell per pacificar i donar protagonisme als vianants, té prevista una inversió de 675.000 euros i les obres acabaran a finals d’aquest any.
Altres obres es faran al barri de Navas gràcies a aquest Pla són l’arranjament de les voreres del carrer Felip II i la Renovació dels jocs infantils de la plaça Rodona.
A més, també es milloraran els accessos al mercat de Felip II (ascensor i ampliació de les portes d’entrada), es faran treballs de manteniment per adequar les instal•lacions del Canòdrom en temes de seguretat i normativa, i es canviaran els jocs infantils de la plaça General Moragues.
Per conèixer amb més detall tot això us podeu descàrregar el document “Fons Local Estatal de Navas” que hi ha a l’apartat de Documents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada