dimarts, 10 de març del 2009

Explicació del Fons Local Estatal

El divendres 10 de març varem presentar al Casal de Gent Gran els projectes que es faran al Districte de Sant Andreu i al barri de Navas en concret, amb els recursos que el Fons Estatal d’Inversió Local (conegut com el Pla Zapatero) ha posat a disposició de l’Ajuntament de Barcelona.

Aquest Fons té com a objectiu estimular l’economia fomentant l’obra pública i creant així llocs de treball. Dels 8000 milions d’euros que s’han repartit entre tots els municipis espanyols, a Barcelona s’invertiran 282 milions, i 26 al nostre Districte. Al nostre barri es faran les següents actuacions:

Arranjament de les voreres del carrer Felip II: Millora de l’espai existent fent més agradable el passeig, eliminant les barreres arquitectóniques envellides.
Urbanització del carrer Bofarull: creació d’un vial d’un sol nivell per pacificar i donar protagonisme als vianants.
•Renovació dels jocs infantils de la plaça Rodona.

A més, també es milloraran els accessos al mercat de Felip II (ascensor i ampliació de les portes d’entrada), es faran treballs de manteniment per adequar les instal•lacions del Canòdrom en temes de seguretat i normativa, i es canviaran els jocs infantils de la plaça General Moragues.

Cal destacar que tots aquests projectes s’iniciaran entre el mes de març i abril i estaran acabats a final d’aquest any 2009, ja que són condicions indispensables del Fons. M’agradaria felicitar a tots el tècnics del Districte per la feina realitzada per tal d’enllestir en un espai tant curt de temps els més de 30 projectes que es faran a tot el Districte.

A l’apartat de documents podeu veure el document amb l’explicació que es va fer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada