dimecres, 27 de juliol del 2011

Constitució del nou Ple del Districte de Sant Andreu

Els nous consellers de districte de Sant Andreu


Dilluns 25 de juliol, a la sala de plens del Districte de Sant Andreu es va constituir el nou Consell Municipal de Districte sorgit de les passades eleccions municipals del 22 de maig de 2011. Així, van prendre possessió els nous consellers del Districte i es va escollir la Presidenta del Consell Plenari, la Regidora Inma Moraleda del Partit dels Socialistes de Catalunya.

Cinc dels set consellers del Grup Municipal Socialista amb la Presidenta del Districte Inma Moraleda


Per part del grup municipal socialista repeteixen com a consellers el Jordi Casares Martínez, l’Enric Fernández-Velilla Cepriá, l’Àngels Oró Grau i la Noèlia Torres Baños, mentre que inicien el seu primer mandat l’Arantxa González Campo, l’Andreu Raya Doñaque i el Miquel Àngel Soler Neira. Així, malgrat estar a l’oposició, continuarem treballant pel Districte de Sant Andreu i pels veïns i veïnes dels set barris. La nostra oposició serà lleial i constructiva, però alhora crítica i exigent. Vivim anys complicats, i no permetrem cap pas enrere en les polítiques que hem realitzat aquests darrers anys i en les millores socials que hem aconseguit.

Al barri de Navas encara queda molta feina: posar en funcionament els equipaments de l’antiga caserna de la guàrdia civil, la construcció del parking de la plaça de la Mainada, acabar l’expropiació de les naus industrials del carrer Espronceda, definir els equipaments de la plaça de la Guineu. Així com continuar donant recolzament al Pla de Comunitari, mantenir la qualitat de l’espai públic i minimitzar els conflictes de convivència. Des del grup municipal socialista estarem a sobre de totes aquestes qüestions i estarem oberts a defensar les noves necessitats que puguin sorgir. Com sempre, treballarem pels veïns i veïnes de Navas, no tingueu cap dubte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada