dijous, 4 d’agost de 2011

Comiat


El passat 27 de juliol, amb la constitució del nou plenari del Districte de Sant Andreu, vaig concloure la meva etapa com a conseller del barri de Navas. Han estat quatre anys intensos, de dedicació al barri i a la millora de la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes. Moltes són les polítiques que l’anterior govern municipal va fer al barri de Navas, els equipaments de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil, la millora dels carrers, la posada en marxa del Pla Comunitari... Però a nivell personal m’agradaria destacar la feina que varem fer en quant a la proximitat, la tasca per apropar els responsables polítics als veïns i veïnes per poder conèixer de primera mà la realitat, tot facilitant la seva participació en la pressa de decisions.

Sens dubte els consells de barri van ser el millor exemple d’aquesta proximitat, un òrgan de participació que es reunia quatre cops a l’any i on passàvem comptes de la situació del barri, informàvem de les accions que s’havien fet i recollíem les demandes ciutadanes. A més, com a conseller del barri vaig atendre setmanalment al Casal de la Gent Gran de Navas als veïns i veïnes i vaig posar en marxa aquest blog, que he mantingut actualitzat amb la informació més destacada del barri i del districte.

Amb el canvi de govern municipal, aquesta tasca es pot donar per conclosa. Això no vol dir que no continuï treballant pel districte de Sant Andreu i la ciutat de Barcelona. I encara que ja no seré el responsable del govern municipal del barri de Navas, estaré molt a sobre del que aquí succeeixi.

Per acabar vull agrair sincerament a tots aquells que us heu implicat en la vida del barri de Navas, en fer d’aquest un barri millor. A les persones que ho heu fet a nivell individual, però sobretot a totes les entitats del barri, que amb el vostre esforç desinteressat heu mantingut viu l’esperit del barri de Navas. No en tinc cap dubte que en els propers anys continuareu treballant amb la mateixa il•lusió.

Moltes gràcies i molta sort.

Javier Angulo

2 comentaris:

  1. El Barrio de Navas ha perdido con la marcha de este Conseller tan querido por todos una gran baza. Esperemos que la persona que lo sustituya tenga por lo menos.... la misma atencion por todos nosotros como ha tenido Javi Angulo.
    Mary Luz

    ResponElimina