dilluns, 9 de maig del 2011

Primer cap de setmana de festa major


Aquests dies els veïns i veïnes de Navas han pogut gaudir d’un primer cap de setmana de festa major, amb un munt d’activitats per a petits i grans.

El divendres, gairebé un centenar d’amics i amigues del barri ens vam aplegar al Casal de la Gent Gran, al tradicional sopar de la Nit de Navas, que va ser amenitzat pel duet musical Tito i Alicia. Al dia següent, vam començar amb la Cercavila que va recórrer els carrers del barri, i que va donar pas al Pregó de Festa Major a càrrec del Sr. Joan de Torres, director de l’escola Emili Juncadella, i l’entrega de la placa a l’avi més avi del barri.

A la tarda el temps va respectar la festa, i els nois de l’Agrupament Escolta Azimut van fer una xocolatada a la Plaça Rodona. A més,va haver actuacions musicals a l’escenari central del carrer Josep Estivill. A la nit, la pluja va obligar a suspendre el ball popular.


El diumenge ens vam aixecar amb un dia solejat. Així, la Colla Jove de Barcelona i la Colla de Mollet van fer la seva diada a la Plaça del Taxi, mentre la casa de Sòria organitzava jocs per a la mainada a la plaça Ferran Reyes i una actuació musical de la rondalla de San Saturio a l’escenari de Josep Estivill. La tarda va concloure amb la gran actuació de la Sant Andreu Jazz Band, els joves de l’escola de música de Sant Adreu.

Com veieu, un munt d’activitats que continuaran aquesta setmana, com l’actuació de Gospel i l’Orquesta Simfònica Roquetes a la Parròquia, la passarel•la de moda, el correfoc, mercat medieval concert jove... A més, l'Agrupament Ferroviari de Barcelona ha instal·lat una maqueta modular de circulació de trens a escala al local del Carrer Navas 324(de dilluns a dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 h i el Diumenge dia 15, de 10 a 14)

Si voleu consultar el programa complet, ho podeu veure a l’apartat documentació.

Bona festa major!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada