dimarts, 11 de gener del 2011

Final del Nadal i inici de l’any.

Per segon any, la Plaça Ferran Reyes va servir com a punt de sortida de la cavalcada dels Reis Mags. El President del Districte Joaquim Mestre i la Regidora del Districte Gemma Mumbrú van oferir el pa i la sal a ses majestats, a més de donar-los la clau mestra que obria totes les llars del barri.

Amb els reis va arribar la il•lusió i l’alegria pels nens i no tant nens, i dona el toc de sortida del que haurà de ser un gran any, amb forces renovades i ple de projectes. El Pla Comunitari està en marxa i organitzant activitats per tal de dinamitzar la vida associativa del barri; al mes de maig s’organitzarà la festa major i a finals d’any arribarà un dels moments més esperats, la inauguració dels equipaments de l’antiga Caserna de la Guàrdia Civil.

Navas està creixent i podem dir que ja s’ha consolidat com a barri de Barcelona
. S’han superat dificultats gràcies al treball conjunt de tots, de l’Associació de Veïns de Navas i de l’Associació de Veïns Plataforma Navas Fem Barri, de la Parròquia de Sant Joan Bosco, el Ràpid Bosco, l’Azimut, la Casa de Sòria, l’Eix Maragall, el Casal de Gent Gran, el Motoclub Diablos, les AMPAs, el Consell de Barri, els serveis municipals, el menjador. Tots han posat a Navas en primera línia, treballant dia a dia per fer un barri millor. I de ben segur que aquest 2011 serà encara millor que el 2010.

Bona feina!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada