dilluns, 8 de novembre del 2010

El carrer Mallorca recupera la normalitat

El carrer Mallorca ha recuperat avui la normalitat després de gairebé 28 mesos d'obres en diversos punts per la construcció del túnel de l'AVE que travesa la ciutat per unir la futura estació de la Sagrera amb la de Sants.

Així, el trànsit ja circula en el tram comprés entre els carrers d’Espronceda i l’avinguda Meridiana, per on tornaran a passar uns 28.000 vehicles al dia. Els autobusos que circulaven per aquest tram i havien estat desviats pel carrer Múrcia, ja fan el recorregut que efectuaven abans de les obres i amb les mateixes estacions. El sentit de circulació del carrer Múricia, invertit durant l’obra, tornarà a ser aquesta mateixa setmana de sortida de Barcelona.

La regidora del Districte de Sant Andreu i d’Urbanisme, Gemma Mumbrú, i el regidor del Districte de Sant Martí i de Mobilitat, Francesc Narvaex, han assistit a la reapertura del trànsit i han destacat la magnitud de l’obra que s’ha portat a terme i la qualitat de vida que s’ha guanyat amb ella, ja que han permés ampliar les voreres d’aquest tram a 5 metres d’amplada i col•locar paviment sonoreductor.

Des d’aquest blog vull donar les gràcies a tots els comerciants i veïns de la zona, que han hagut de patir una obra tant llarga però que significarà una millora importantíssima pel barri i la ciutat, al permetre disposar en un futur d’una de les estacions més importants no només de Barcelona, sinó de tot l’estat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada