dilluns, 5 de juliol del 2010

Comissió de Seguiment del Consell de Barri de Navas

El passat 28 de juny es va celebrar la primera reunió de la Comissió de Seguiment del Consell de Barri de Navas. Aquesta Comissió es va constituir al Consell de Barri del passat dia 10 de novembre de 2009, dia en que les diferents entitats es van poder inscriure per participar. La seva principal finalitat és treballar els temes que s’han presentat o es presentaran al Consell de Barri, i estan convidades a participar totes les entitats del barri que així ho demanin.

Concretament, en aquesta reunió es va informar deldocument de diagnosi i anàlisi del barri, en el que es fa una foto molt fidedigne sobre la realitat existent: entitats, problemes, situació socioeconòmica, oportunitats, etc. Aques document es presentarà en el proper Consell del dia 14 de septembre, a les 19:00 al Casal de Gent Gran de Navas.

Així, el pla de consells participatius de barri queda de la següent manera:

- Cada semestre un Consell de Barri (dos a l'any), amb reglament, en el que s'hi poden fer propostes i posicionaments de les entitats.Tenen un acta o resum oficial i es poden votar propostes. Només poden votar les entitats del barri que estiguin registrades.

- Dos consells veïnals l'any, intercalats amb els consells de barri. Aquests consells veïnals tenen un format semblant a l'audiència pública, i en ells els veïns que ho desitgin es poden dirigir a la Regidora per fer-li arribar les seves demandes. En aquests consells no hi ha votacions ni posicionaments.

- Almenys dues comissions de seguiment anuals, entre consells de barri. Per treballar a porta tancada amb les entitats els temes dels consells de barri. En el proper Consell de Barri es podran apuntar les entitats que vulguin participar en aquestes comissions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada