dilluns, 10 de maig del 2010

Comença la consulta de la Diagonal!



Des de les 10:00 del matí d’avui fins al proper diumenge, totes les persones majors de 16 anys empadronades a la ciutat de Barcelona poden votar a la consulta de la Diagonal.

La pregunta és “Quines de les opcions següents considera més adequada per dur a terme la transformació de l’avinguda Diagonal?”

Opció A (tipus Bulevard o Passeig). La part central es dedica al trànsit i obre grans espais per al vianant i altres usos de caire ciutadà mantenint la posició de l'arbrat actual.

Opció B (tipus Rambla). El centre serà un passeig per a vianants i els laterals entre arbres es reservaran per al transport públic i privat, s’haurà de modificar la disposició actual de l’arbrat.

Opció C. Rebutja les dues anteriors

La votació és pot fer de tres maneres:

Presencial: a qualsevol dels 108 punts distribuïts per tota la ciutat. Podeu consultar la localització d’aquests punts al web de Consulta Diagonal www.bcn.cat/diagonal. Al barri de Navas es pot votar al Casal de Gent Gran Navas (Capella, 14-20) i a l’Institut Joan Fuster (Pl. Ferran Reyes, 2).

Per internet
: per mitjà del web www.bcn.cat/diagonal. En aquest cas, s’ha de tenir alguns dels certificats digitals que accepta el sistema CATcert i el Portal de tràmits de l’Ajuntament. Les persones que no disposin del certificat digital, poden obtenir una clau accedint al web de Consulta Diagonal. Un cop introduït el NIF, la data de naixement i el número del mòbil, en pocs segons rebran un SMS amb la clau per poder participar-hi.

Els ciutadans que tinguin accés als webs de les entitats financeres que han signat un conveni amb l’Ajuntament per participar a la consulta (Banc Sabadell, BBVA, Caixa de Catalunya i La Caixa) tenen accés directes a la votació des dels mateixos portals, circumstància per la qual no s’han d’identificar amb un certificat digital o han de sol•licitar una clau de vot per a internet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada