dimecres, 24 de febrer del 2010

La plaça Mainada tanca el seu perímetre per retirar els arbres

La plaça Mainada restarà tancada al trànsit a partir del mes de març per les obres de construcció d'un aparcament soterrani que obliga a desviar determinats serveis com el col·lector que discorre pel carrer Biscaia.

Aquests treballs obligaran també a partir de la seva segona fase a enretirar els arbres de la plaça i el mobiliari urbà sense afectar a la calçada.

La primera fase, en la qual es connectarà el col·lector amb Juan de Garay, començarà a mitjans de febrer i ocuparà el xamfrà Besòs - muntanya de Juan de Garay amb Concepción Arenal.

Els carrils de circulació passaran de tres a dos i s'anul·larà també el gir des de Concepción Arenal amb Juan de Garay desviant el trànsit per Biscaia.

A principis de març, en la segona fase també es mantindran dos carrils de circulació després d'ocupar el xamfrà Llobregat - muntanya de Juan de Garay amb Concepción Arenal.

En la tercera fase es mantindrà només un carril de circulació a Juan de Garay a causa de l'ocupació del costat muntanya Juan de Garay entre Concepción Arenal i Biscaia i el xamfrà Besòs - muntanya de Biscaia amb Juan de Garay.

En total, els treballs tindran una durada aproximada de sis setmanes.

1 comentari:

  1. doncs ja portem 8 mesos i els veïns seguim amb les balles posades, el arbre tallats i no han començat les obres. En tenim encara per molt?

    ResponElimina