dilluns, 11 de gener del 2010

Sant Andreu obre la seva primera Fira Artesanal setmanal

Situada davant del Mercat de Felip II, contindrà 49 parades de venda de productes d'artesania de tota mena amb l'objectiu de promoure el teixit comercial dels barris de Sagrera, Congrés-Indians i Navas

Divendres 8 de gener a les 11.00 hores, a la plaça del Mercat de Felip II, la regidora del Districte de Sant Andreu, Gemma Mumbrú, inaugurà la nova Fira Artesanal, una iniciativa impulsada conjuntament per l'administració municipal i el sector privat per tal de promoure el teixit comercial dels barris de Sagrera, Congrés-Indians i Navas.

Aquesta fira serà plantada cada divendres entre els carrers de Felip II i d'Olesa, davant del Mercat Municipal de Felip II, i contindrà un total de 49 parades en les que seran venuts productes d'artesania de tota mena i que vinguin a reforçar l'oferta comercial de l'entorn i del propi mercat.

Aquesta iniciativa ha estat impulsada pel Districte de Sant Andreu, l'Associació de Concessionaris del Mercat de Felip II i el Gremi d'Encantistes i Marxants de Barcelona i Província. Les tres entitats han signat un conveni regulador per un termini d'un any renovable.

El Districte, per la seva banda, disposarà d'un estand propi a la Fira des del qual podrà informar a la ciutadania de la marxa de les importants obres que es porten a terme a la zona, com l'estació de Sagrera d'alta velocitat i rodalies, les línies 9 i 4 del metro, i d'altres que es considerin d'interès per al veïnat i comerços de la zona.

La iniciativa de la Fira Artesanal s'inclou en l'estratègia de promoció de l'activitat econòmica, laboral i comercial al Districte de Sant Andreu, que impulsa el govern municipal amb la col.laboració del sector privat. Com a exemples més recents, cal esmentar la implantació de la nova tarja de compra de l'Eix Comercial de Sant Andreu, o l'inici dels treballs de rehabilitació del Mercat de Bon Pastor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada