dimecres, 11 de febrer del 2009

Gran participació en el Consell de Barri de Navas

Ahir els veïns i veïnes del barri de Navas es van trobar una vegada més en el Consell de Barri de Navas. En aquest consell, que es fa cada quatre mesos, la Regidora del Districte i el Conseller del Barri fan una explicació dels principals temes d’interès pel barri, a més de recollir les demandes ciutadanes i donar resposta a les que es van fer amb anterioritat. En primer lloc es va tractar el Fons Local Estatal, que són les ajudes que des del govern central s’ha donat als municipis i que en el barri de Navas serviran per fer la remodelació del Carrer Bofarull, la millora de les voreres de Felip II i posar nous jocs infantils a la Plaça Rodona. Per explicar millor aquests projectes i recollir propostes dels veïns, el proper 6 de març a les 19:00 es farà una reunió al Casal de Gent Gran.

També es va informar sobre el projecte de la Caserna de Navas i sobre les obres que hi ha en marxa. En aquest cas, comentar que el Carrer Biscaia s’està fent en tres fases i que ja està en marxa la primera (Sant Antoni Maria Claret i Concepció Arenal), que en breu s’arreglarà el tram de vorera al Carrer Bofarull entre Navas de Tolosa i Biscaia (que havia estat malmès per una obra d’un particular) i que el pàrking de la Plaça de la Mainada ja ha corregit la deficiència que es va trobar en el tràmit de llicència i es podrà començar a construir.

En quant les obres del AVE, es va dir que encara que hi ha hagut un petit retard, continuen a bon ritme. Finalment la Torre del Fang no es desmuntarà i es podrà construir per sota sense perill per a la construcció i que els pilotatges que s’han de fer davant del CEIP Octavio Paz no es començaran fins l’estiu, període durant el quals els nens no tenen classe i no es destorbarà la seva activitat. A més, es va destacar que un cop acabin aquestes obres, el Carrer Mallorca guanyarà una vorera de cinc metres com a la resta de la trama de l’Eixample, amb els beneficis que això tindrà pels veïns de la zona.

Finalment, es va parlar sobre les millores que l’Àrea Verda està suposant a l’hora de facilitar l’aparcament, l’obertura del pati del CEIP Pompeu Fabra tots els dissabtes perquè els nens i nenes del barri puguin anar a jugar, i que el 13 i 14 de juny es farà al Parc de la Pegaso la Mostra d’Entitats. A continuació es va obrir un torn de paraula en el qual els veïns i veïnes van poder dir la seva, debat que va ser molt enriquidor gràcies a la bona assistència que va tenir aquest Consell. El proper, el dia 19 de maig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada