dimecres, 18 de febrer del 2009

Cap de setmana solidari


El cap de setmana passat vam viure a Navas dos dies per la solidaritat. Organitzats per la Parròquia de Navas i la ONG Vols i sota el lema Fem pinya!, l’objectiu va ser recollir donatius per un projecte de cooperació a Costa d’Ivori, i de ben segur que van recollir molts ja que vam ser un munt de gent fent pinya per la solidaritat.

El divendres es va organitzar un sopar a la Parròquia, on a més de tastar un arròs amb una salsa boníssima, els pallassos Soli i Daritat ens van presentar el projecte que es va fer amb els diners recollits l’any passat. Després ens van conduir per la resta del sopar-espectacle que va consistir en una actuació molt divertida del grup de teatre Planeta Impro, basada en la improvisació i en la intervenció del públic, molt recomanable. I per acabar, van presentar l’actuació dels Castellers de la Sagrada Família que també van fer pinya i van aixecar un pilar de quatre.

El diumenge va ser el moment de l’esport. Durant el matí es va realitzar la II Cursa Solidària que es va dividir en tres grups: adult (senior i veterans), juvenil i infantil, i en la qual van participar més d’un centenar de corredors, mostra de la bona salut que tenen els nostres veïns i veïnes del barri. L’acte va acabar amb l’entrega de premis i tothom va marxar a casa molt satisfet dels dos dies tant solidaris dels que hem pogut gaudir. I l’any que ve ja faran tres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada