divendres, 30 de gener del 2009

Reunió informativa sobre el projecte de la Caserna de Navas

El passat dimecres 28 de gener a les 19:00h es va realitzar la segona reunió de seguiment del projecte d'equipaments que es construiran als terrenys de l'antiga caserna de la Guàrdia Civil, situats entre el Carrer Biscaia i Navas de Tolosa. La reunió es va fer al Casal de Gent Gran de Navas i va ser presentada per la Consellera de Participació del Districte de Sant Andreu. A més, va intervenir el Gerent del Districte Miquel Àngel Baldueza i el Joaquim Pasqual del Patronat Municipal d'Habitatge.

En aquest espai, llargament reivindicat per l'Associació de Veïns de Navas, es construiran tota una sèrie d’equipaments que, sense cap mena de dubte, significarà una gran millora pel barri. Així, es construirà un Centre Cívic que serà un nou punt de trobada pels veïns i veïnes, a més d’una guarderia, una zona ajardinada, un parking de concessió i 150 habitatges dotacionals per a joves i gent gran.

Durant la reunió es va informar també que l’obra començarà cap al mes de setembre d’aquest any, i tot els veïns i veïnes van poder expressar els seus dubtes, el quals se’ls va contestar amb tota la informació de la que es disposa en aquests moments, ja que encara queden molts aspectes per tancar. Aquests és, doncs, un projecte viu, i de ben segur que durant els propers mesos l’acabarem definint entre tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada